Septembar prepun iznenađenja

Septembar prepun iznenađenja

Naučno-obrazovni centar za decu i mlade, sprema mnogobrojne programe za svoje drugare. Program „Putovanje u svet nauke“ počinje od oktobra meseca. U ovoj godini putovaćemo kroz čarobni svet mikroskopije, upoznaćemo se sa kućnim prečišćivačima, napraviti prefabrikoanog fosila, gejzir, otkriti pekarsku tajnu, proveriti otiske prstiju.....To je nastavak eksperimenata za  drugare koji su prošle godine završili prvi ciklus.

Novi polaznici koju budu želeli da krenu na naša putovanja imaće priliku u jednom od termina da se upoznaju sa čarobnim svetom nauke iz prvog ciklusa. Ove godine mali naučnici će moći da nabave i svoj lični mantilić, koji će da nose kući i da se brinu o njemu. Više informacija i detalja dobićete u septembru, a program počinje u oktobru 2018. godine u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

Početkom školske godine 2018/19 u saradnji sa Centrom za promociju nauke realizovaće se program „Školarci-eksperimentalci“. Program je besplatan i  biće dostupan svima. Organizovaće se radionice gde će polaznici osim u svet nauke, imati prike da se uključe na prvo urbano planiranje i da zajedno sa arhitektom putuju u svet arhitekture. „Školarci-eksperimentalci“ otkriće i  šareni svet minerala i naučiće gde se sve minerali nalaze oko nas.

Mi se ovom prilikom odjavljujemo i zakazujemo novo viđanje u septembru.

Do tada uživajte a mi se radujemo što rastemo zajedno sa vama.

Detaljnije informacije možete dopiti putem mejla:

naucnoobrazovnicentar@gmail.com