Naučno-obrazovni centar u Zadužbini Ilje M. Kolarca

Naučno-obrazovni centar u Zadužbini Ilje M. Kolarca

Subota, 28.10.2017. godine Zadužbina Ilije M. Kolarca

Danas smo imali divan dan u Zadužbini Ilije M. Kolarca. Hvala divnoj deci, roditeljima, učiteljicama, učitelju i vaspitačici. Ovog trenutka podelićemo samo deo naših uspomena. Hvala Gradskom stambenom što je donacijom paketića podržalo “Putovanje u svet nauke” i što smo danas sa srednjom grupom uradili eksperiment izneneđenja. Danas smo pokazali kako radi lift i uspeli smo da svoje igračke provozamo našim liftom. Naučili smo da lift nije igračka i bili smo presrećni što smo iz Kolarca, poneli paketiće u Smederevo i na Novi Beograd.

Veliku zahvalnost dugujemo učiteljici Oliveri Popović i njenom odeljenju II/5 koja je sa svojim đacima došla u Zadužbinu Ilije M. Kolarca iz OŠ “dr Jovan Cvijić” iz Smedereva da zajedno putujemo u svet nauke. HVALA i nadamo se da je ovo samo početak naše saradnje!!!

Učiteljica Marija Trujkić iz OŠ “Mladost” sa Novog Beograda dovela je svoje odeljenje II/2 i u predivnoj atmosferi smo uradili sve predviđene eksperimente. Veliku zahvalnost dugujemo učiteljici Mariji što je povela svog mladog kolegu koji je imao specijalan zadatak i koji je uspeo da napravi džinovsku sapunicu. Predivno je bilo. Hvala im na tome.
Veliko hvala i vaspitačici Jadranki Stojmenović i njenim drugarićima iz PU “Poletarac”.
Hvala im na današnjem druženju i naša saradnja tek počinje!!!
Vaš NOCDM

Top of Form